Vi forhandler Adria campingvogne

Vi har hos Campinggården Slagelse iøjeblikket et stort udvalg af de nyeste 2020 Adria modeller i vores butik. Derudover har vi også et bredt brugtvogns sortiment af enkeltsenge, køjevogne og dobbeltsengs vogne fra Adria.
Adria campingvogne kan fås til alle behov og ønsker, alt efter hvad du står og mangler.

Adria et sikkert valg
Campingvognene fra Adria har eksisteret siden 1965. Der er sket meget siden da og campingvognene er i dag som forvandlet. Designet af campingvognene er prisvindende og intelligent. Adria campingvogne indeholder mere standardudstyr end tidligere. Selvom Adria har valgt at tilføje ekstra standardudstyr, er det ikke noget, du skal betale ekstra for.

Adria udstyr der holder
I alle serier fra Adria er der fastmonteret en TV holder, så du kan monterer en fladskærm. I modellerne Adria Adora og Alpina er sengene udstyret med elevation i hovedgærdet. Elevationen er nem at betjene, og du kan nemt justere hovedgærdet til flere niveauer alt efter hvad du ønsker.

En campingvogn for dig
Overvejer du at købe en campingvogn? er Adria en god og praktisk campingvogn, hvor du får meget for pengene. Vil du høre mere om Adria, er vi klar til at besvare dine spørgsmål på 58 54 40 03 og vejlede dig i den rigtige løsning efter dine behov og ønsker.

Klik for at hente Prisliste 2020

Klik på billederne for at få mere infomation om lige den model du ønsker.

Action Alpina Adora
adria action adria alpina adria adora
Altea Aviva  
adria altea adria aviva