EURO INFO

Campinggården Slagelse forhandler Euro trailere "Den stålstærke følgesvend" et kvalitets produkt fra den danske teltvognsfabrik Camp-Let.

Fleksibel og slidstærk
Da Euro-traileren var på tegnebordet, lød opgaven til fabrikkens tegnestue på at skabe en fleksibel,slidstærk og trafiksikker trailer til både private og professionelle.Resultatet blev en overbevisende trailer,der med sit gennemtænkte design kan anvendes til mange forskellige opgaver.

Hvorfor vælge en Euro trailere1: Bagbro,Vanger og hjørnestolper er boltet sammen til en solid og stærk enhed

2: De kraftige 750 kg aksler er mont. med kompaktlejer og smedede svingarme

3: Vanger og front er boltet sammen med et kraftigt vinkelbeslag

4: Den special udviklede kobling samler vangerne uden at disse deformeres

5: Kraftigt v-chassic med gennemgående vanger af varmegalvaniseret stål.
 

Alle Euro-trailere er baseret på ny-udviklede gennemtænkte detaljer og afprøvede løsninger, der tilsammen sikrer dig det optimale udbytte af Euro-traileren til et utal af forskellige opgaver.

Basis for Euro-traileren blev et kraftigt V-chassis med gennemgående vanger i C-profil af varmgalvaniseret stål. Det er en af de mest robuste konstruk­tioner, der kendes, og var derfor det oplagte valg til Euro-traileren. Camp-let har forsynet denne konstruktion med en nyudviklet kobling, der er specielt udviklet til konstruktionen og ikke omvendt. Resultatet er en mere stabil og velafbalanceret trailer. Siderne består af varmgalvaniserede stålplader og bunden er fremstillet af en 12 mm »Crown« karrosseri plade. Det er med til at sikre en meget stor slidstyrke, der gør Euro-traileren i stand til at holde til det daglige brug i mange år.


Vi har nummerplader liggende hvilket betyder at du som kunde vil kunne tage traileren med hjem samme dag som du har bestemt dig for at købe den.