Euro Udstyr

Extra udstyr til Euro trailer
De bagerste støtteben holder traileren stabil og på plads når der skal læsses.
Støttebenene er konstrueret så de indgår i den samlede konstruktion af traileren og man
bevarer styrken ved at undgå boring af extra huller
Med de praktiske læsse slidsker kan man hurtigt og nemt læsse en havetraktor m.m.. Læsse slidskerne passer til alle EURO trailer modeller.
Den specialudviklede kobling giver mulighed for et centermonteret næsehjul, der er automatisk klapbart og passer til alle EURO trailer modeller. Reservehjulet og reservehjulsholder er nyttigt, hvis uheldet skulle være ude. Det er placeret praktiskt og let tilgængeligt under traileren. Passer til alle EURO trailer modeller.
De praktiske høje sider monteres let og uden besvær. Husk at vælge en størrelse der passer til din trailers længde. Få mere ud af din trailer med en praktisk bom til brug i forbindelse med høje sider. Passer til alle EURO trailere.
En presenning er en praktisk løsning i dårligt vejr eller ved transport af sarte ting. Husk at vælge længde på din presenning så den passer til længden af din trailer. En presenning er en praktisk løsning i dårligt vejr eller ved transport af sarte ting. Husk at vælge længde på din presenning så den passer til længden af din trailer.
MC-holder og slidske gør det nemt at læsse motorcyklen og giver en stabil og sikker transport.
 
Til sikring af din Euro-trailer.