FortelteIsabella fortelte
Vi har hos Campinggården Slagelse et stort udvalg af Isabella fortelte. Vi har flere af de forskellige Isabella fortelte udstillet i vores udstillingslokaler, som vi med glæde vil vise frem for dig.
 
Det første Isabella fortelt blev lavet hjemme i grundlæggeren Søren Odgaards kælder tilbage i 1957, da han stod og manglede et telt. Han opdagede et uudnyttet marked og derefter tog det fart. Søren udviklede telte der gav mulig for naturelskere at campere ude i det fri.
 
Kvalitetsfortelte
Isabella fortelte er blevet produceret i mere end 55 år. Forteltproducenten er kendt for, at være Europas førende producent af fortelte. Gennemgående for teltene er:
  • Kvalitet
  • Innovativt design
  • Fokus på detaljerne
 
Materialerne som Isabella fortelte er produceret i er slidstærke og holdbare materialer, som sikre forteltet en lang levetid. Uanset hvilken campingvogn du har, er der en Isabella model, som passer til.
 
Vælg dit nye Isabella fortelt
Overvejer du at skifte dit gamle fortelt ud med et nyt? Eller kunne du bare tænke et Isabella fortelt? Er vi klar til at rådgive dig i valget af det rette fortelt til din campingvogn. Du er velkommen til at kigge forbi vores forretning. 

Herunder kan du se et udvalg af vores fortelte fra isabella
Prisma

Prisma er årets helt store nyhed.Med 4 meter i dybden, er Prisma det hidtil største fortelt i Isabellas sortiment siden 70'erne.Prismas fleksibilitet, den store slidstyrke og det kraftige stel gør Prisma til det ultimative fastliggertelt. Fronten kan flyttes frem og tilbage. Dermed skabes et opholdsrum med en overdækket terrasse. Se mere HER.
 Penta Thirty

For 30 år siden – i 1985 så det første Penta fortelt dagens lys. Det fejrer vi i år med det nye Penta Thirty. Penta Thirty har alt, hvad du måtte ønske i et standtelt – en dybde på 3,50 m uden generende midterstang og en form, så hele pladsen udnyttes. Materialet er Isacryl, en kraftig acryl, der tillader forteltet at ånde. Myggenetvinduer i begge gavle, og de mange åbningsmuligheder, giver et optimalt indeklima. Se mere HER.

 
Capri Coal

Capri Coal er det ideelle valg for rejsecampisten. Det er hurtigt at stille op, og det lette acryl-materiale gør Capri Coal let at transportere og sikrer samtidig god åndbarhed. Ophold i forteltet er yderst behagelig, da de tonede vinduespartier tager det skarpe sollys, og store myggenetsvinduer giver god ventilation uden generende insekter på varme sommerdage og nætter.
Se mere HER.
Commodore Seed

Commodore Seed er familieteltet, der både er rummeligt, lyst og luftigt. De varme, afdæmpede farver, åndbart Isacryl-materiale, store vinduespartier og de mange åbnings- og udluftningsmuligheder gør det til en behagelig oase med 3 meters dybde, hvor familien sagtens kan finde plads til hygge og leg. Commodore Seed er både velegnet til stand- og rejsecamping.
Se mere HER.

 
Commodore Insignia

Commodore Insignia er en fusion af klassisk Isabella-design og nutidigt materialebrug. Dybden på 3 meter og muligheden for valg mellem tre steltyper har store fordele, specielt for dig, der veksler mellem stand- og rejsecamping, og nyder at have god plads i forteltet. Store panel-opdelte panoramavinduer gør
Commodore Insignia til et venligt opholdsrum med et unikt lysindfald.
Se mere HER
Ambassador Seed

Med mere end 30 år på markedet forpligter navnet ”Ambassador” som værende det ultimative rejsetelt, der er ukompliceret at stille op og med begrænset vægt, en dybde på 2,50 meter og alle ønskelige åbningsmuligheder.
Ambassador Seed har myggenetvindue i begge gavle, og er fremstillet i Isacryl for at sikre et godt indeklima. Taget er belagt på ydersiden og har en mønstret inderside, hvilket minimerer kondensdannelse. Se mere HER.